Book release | author Alexandra Huidu

Editura Lumen si autoarea Alexandra Huidu va invita sa cunoasteti o poveste pasionala de dragoste, care acapareaza simturile si starneste visurile, dar care surprinde in acelasi timp prin faptul ca nu e doar realista, ci chiar plauzibila. O poveste in care dragostea nu este nici promisiune, nici rasplata, nici cadou al destinului, dar poate deveni un mod de viata. Un eveniment elegant, dedicat iubirii, frumusetii din oameni si puterii de a o… marturisi: lansarea de carte, organizata pentru publicul din Suceava, a romanului de dragoste „Marturisesc ca sunt femeie”.
Evenimentul va fi moderat de Lector Univ. Dr. Iulian Apostu, cadru didactic asociat la Facultatea de Sociologie a Universitatii din Bucuresti si cercetator la Academia Romana, Institutul de Sociologie, Bucuresti, autor/coautor a 6 volume despre problematica cuplului conjugal, particularitatile de gen, dinamica relatiilor de gen dintr-o perspectiva postmoderna, conflictele cuplului modern si polemica dintre sexe.
Din partea Editurii Lumen, vom avea placerea de a-l avea alaturi pe Profesor Univ. Dr. Habilitat Antonio Sandu de la Universitatea „Stefan cel Mare” din Suceava, parintele de suflet al proiectului „Marturisesc ca sunt femeie”.
Evenimentul este parte a 10th International Scientific Conference LUMEN Rethinking Social Action. Core Values in Practice – RSACVP2018, organizata de Asociatia LUMEN si Facultatea de Drept si Stiinte Administrative a Universitatii Stefan cel Mare din Suceava, în parteneriat cu Asociatia Stiintifica de Drept si Administratie Publica Suceava si Universitatea Yuriy Fedkovych din Cernauti, Ucraina.

Cover_MCF_v4

Facebook Event facebook-icon

PARTENERI MEDIA:

InfinitTV