Conferinta indexata Web of Science – A 10-a Editie a Conferintei  LUMEN – RSACVP2018

Ce-a de-a 10 a Editie a Conferintei LUMEN Rethinking Social Action Core Values in Practice va avea loc la Suceava, in decursul a patru zile, respectiv 26 aprilie – 29 aprilie, in colaborare cu Facultatea de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava. Lucrarile rezultate in urma conferintei vor fi publicate intr-un volum de Proceedings indexat Web of Science.

 

Lucrarile celei de-a 10-a Editii a Conferintei Internationale LUMEN vor fi sustinute in cadrul sesiunilor stiintifice ale Conferintei Internationale LUMEN RSACVP 2018 ce vor fi programate in zilele de vineri si sambata, respectiv 27 aprilie – 28 aprilie. Conferinta va include, de asemenea, o serie de conferinte si evenimente asociate, programate timp de 4 zile.
Vor fi prezentate lucrari cu abordare transdisciplinara, care pot fi  integrate in cel putin una din urmatoarele teme: Stiinte sociale (Sociologie, Comunicare, Asistenta Sociala, Antropologie), Stiinte umane (Filosofie Aplicata, Etica – inclusiv Etica Aplicata si Bioetica – Istorie, Studii Religioase, Limbi, Arte si Arhitectura), Educatie (Psihologie, Stiinte ale Educatiei, Sport), Stiinte Politice (Politice, Studii Europene, Relatii Internationale), Medicina, dar si alte domenii adiacente.

Rezultatele cercetarii si opiniile participantilor vor fi sustinute in fata unei largi audiente nationale si internationale.

Preconizam participarea unor cadre didactice si cercetatori din cel putin douazeci de tari, printre care Statele Unite, Ucraina, Rusia, Republica Moldova, Cehia, Spania, etc. Participarea poate fi realizata atat prin prezentare orala, virtuala, cat si poster.

In urma conferintei, articolele rezultate vor fi  publicate pe baza unei evaluari de tip peer review, intr-un Proceedings Volume (ISBN, indexate in baze de date internationale si trimise pentru indexare in Web of Sciences – Clarivate Analytics, fost Thomson Reuters). De asemenea, articolele selectate ar putea fi publicate in revistele indexate Web of Sciences (Postmodern Openings si Revista Romaneasca pentru Educatie Multidimensionala) sau in alte Jurnale indexate la nivel international.

De asemenea, toate volumele si jurnalele cuprinzand lucrarile conferintei vor fi publicate online, in varianta open acces, documentele fiind identificate cu DOI (indexate in Crossref).

Scopul acestei conferinte este de a promova excelenta stiintifica, incurajand cercetarea originala in domeniile Stiintelor Sociale si Umaniste.

Conferinta LUMEN RSACVP 2018, pune accentul pe analiza interferentei dintre noile abordari in Stiintele Sociale si Practicile Educationale, luandu-se in considerare nevoia de etica in cadrul actiunii sociale.

Organizatorul principal al Conferintei LUMEN RSACVP 2018 este LUMEN Research Center in Social and Humanistic Sciences, Iasi, Romania. Centrul de Conferinte LUMEN are peste 17 ani de activitate desfasurata, peste 7 ani de evenimente stiintifice nationale si internationale, 11 editii ale Conferintelor stiintifice internationale LUMEN, 2 editii ale conferintelor Central & Eastern European LUMEN, 1 Congres Mondial – aniversar a 16 ani de activitate LUMEN, 61 de tari participante, peste 1573 lucrari stiintifice publicate in 10 volume indexate in Conference Proceedings Citation Index – Web of Science, peste 10 volume de proceedings ISBN/ISSN si peste 100 lucrari stiintifice publicate in jurnale stiintifice open access indexate in BDI.

Coorganizatorul principal al evenimentului este reprezentat de Facultatea de Drept si Stiinte Administrative, Stefan cel Mare, Suceava, Romania. Facultatea a fost infiintata in anul 2016 si are ca specializari: Administratie  Publica, Drept, Management si Administratie Europeana si Drept European.

Pentru conditiile privind inscrierea si participarea, informatiile suplimentare se pot gasi la adresa de mai jos: http://conferinta.info/call-for-papers/


GALA-de-Excelenta_ANTONIO_2Cu sincere felicitari si mandrie va aducem la cunoastinta ca al nostru coleg, mentor si coordonator, Domnul Profesor Antonio Sandu, a fost desemnat pentru premiul “Personalitatea anului in promovarea educatiei si formarii in asistenta sociala“, in cadrul Galei Nationale a Excelentei în Asistenta Sociala 2017.

Evenimentul va avea loc pe data de 21 martie 2017, la Arenele Romane din Bucuresti.

In perioada 20-27 februarie, va invitam sa il votati pe Domnule Profesor Univ. Dr. Antonio SANDU, accesand linkul

http://poll.cnasr.ro/poll/15.

 

 

 

 

 


Investim în Iasi – PROIECTELE LUMEN – EDUCATIE SI EVOLUTIE, titlul emisiunii difuzate de itv-logo , avandu-i ca invitati pe Domnul Prof. Univ. Dr. Hab. Antonio Sandu, Directorul Editurii LUMEN, si Doamna Conf. Univ. Dr. Camelia Ignatescu, Decanul Facultatii de Drept si Stiinte Administrative a Universitatii Stefan cel Mare din Suceava.